تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | تکلیف نفقه در دوران عقد چیست؟

پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | تکلیف نفقه در دوران عقد چیست؟

  • کد خبر: ۲۲۶۹۸۴
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
در این مطلب کارشناس حقوق به پرسش‌های حقوقی مخاطبان عزیز شهرآرانیوز پاسخ داده است.
زهرا  شوشتری
خبرنگار زهرا شوشتری

به گزارش شهرآرانیوز، مقداری از طلا‌های من در یک مهمانی زنانه گم شده. به همین دلیل، با همسرم دچار ناراحتی و درگیری شدم. تأکید دارد که شکایت کنیم، اما واقعا نمی‌توانم از صاحب‌خانه و کسانی که در مهمانی بوده‌اند. شکایت کنم آیا راهکاری وجود دارد که آبروریزی نشود؟

به طور کلی، برای تحقق جرم سرقت شرایطی لازم است که در صورت وجود آنها، جرم تحت عنوان سرقت شناخته می‌شود و قابل پیگیری است. در فرض سؤال، به نظر می‌رسد شرایط و دلایل کافی برای اثبات این مورد وجود ندارد.

همسرم به دلیل بدهی مالی و چک برگشتی در زندان است. برخی اموال مثل خانه به نام من است. آیا شاکیان می‌توانند بدون رضایت ما خانه را بفروشند و طلبشان را بردارند؟

طلبکاران تنها می‌توانند اموال فرد بدهکار را برای توقیف، مزایده و فروش معرفی کنند و نمی‌توان به استناد وجود اموال نزد نزدیکان فرد بدهکار از جمله همسر وی، به توقیف و فروش آنها اقدام کرد. البته در صورتی که انتقال اموال بدهکار به فرد دیگر به دلیل فرار از ادای دین باشد، طلبکاران بعد از اثبات این مورد، می‌توانند به توقیف و فروش اموال اقدام کنند.

حق اولاد فرزند دختر مجرد و بزرگ‌تر از ۱۸ سال که در منزل پدر است تا چه سنی باید پرداخت شود؟

حق اولاد فرزند دختر تا زمانی که ازدواج نکرده یا مشغول به کار نشده است، برقرار است و هیچ‌گونه محدودیت سنی ندارد. بنابر‌این در صورت وجود هر یک از این موارد، حق اولاد تعلق نخواهد گرفت.

تکلیف نفقه در دوران عقد چیست؟

به محض وقوع عقد نکاح، نفقه به زن تعلق می‌گیرد و وظیفه مرد پرداخت آن خواهد بود. بنابر‌این نفقه چه در دوران عقد چه بعد از آن به زن تعلق می‌گیرد.

به دلیل شرایط پدر و مادرم، سازمان بهزیستی ۲ خواهر و برادرم را از آنها گرفت. متأهل هستم و همسرم بعد از مدتی، رضایت داده است بچه‌ها پیش ما بیایند. آیا گرفتن آنها روند قانونی دارد؟ اگر اتفاقی برای بچه‌ها در خانه ما بیفتد، ما مسئول هستیم؟

سرپرستی کودکان بدسرپرست با حکم قوه قضائیه به سازمان بهزیستی واگذار می‌شود و در صورتی که اقوام کودک صلاحیت لازم را داشته باشند، می‌توانند برای سرپرستی این کودکان درخواست بدهند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.